Trei străini, specializați în trafic de droguri, în arest pentru 30 de zile

catuse-1338327386

Trei cetăţeni străini, membri ai unei reţele specializate în ambalarea şi distribuirea substanţelor narcotice, au fost reţinuţi urmare a unei operaţiuni comune, desfăşurate de Procuratura municipiului Chişinău de comun cu Serviciul de Informaţii şi Securitate. Pe numele acestora, Judecătoria Centru a emis mandate de arestare pe un termen de 30 de zile.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile persoanelor reţinute au fost ridicate droguri, destinate exclusiv conaţionalilor lor, arme albe, ustensile pentru prepararea şi separarea substanţelor narcotice.

99999

Cercetările au fost desfăşurate în legătură cu investigarea unei cauze penale, pornite în temeiul bănuielii rezonabile privind săvârşirea de către cetăţeni străini a infracțiunii prevăzute de art. 217¹ alin.(3) lit.b), e) şi f) – „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau a analogilor lor în scop de înstrăinare”.

Organele de ocrotire a normelor de drept continuă realizarea măsurilor speciale pe profil antiterorist, direcţionate spre contracararea activităţilor ilegale ale cetăţenilor străinii, aflaţi pe teritoriul naţional.

You may also like

Comments are closed.

By