Traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi, suspendat. Cum va circula transportul public

lucrari-drumuri

În perioada 11 noiembrie 2016 (ora 10.00) – 14 noiembrie 2016 (ora 5.00), vor continua lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe bd. Constantin Negruzzi.

În context, traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi va fi suspendat, iar circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze 

Ruta de troleibuz nr. 5 – traseul rutei se scurtează până la Gară;

Ruta de troleibuz nr. 4  – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 8 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; retur – pe acelaşi traseu.

Ruta de troleibuz nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

Rutele de autobuz nr. 3 şi nr. 122 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de autobuz nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 – de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze

Rutele de microbuz nr. 103 şi nr. 120 – de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

You may also like

Comments are closed.

By