Traficant de droguri, reţinut în flagrant delict

Screenshot_9

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 23 ani a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în momentul când intenţiona să pună în circulaţie ilegală substanţe narcotice de origine vegetală. Acţiunile poliţiştilor au fost demarate în cadrul unei cauze penale iniţate anterior, în temeiul unor probe concludente ce demonstrau activitatea criminală a individului. În urma percheziţiilor corporale desfăşurate, forţele de ordine au depistat şi ridicat mai multe pacheţele cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cu marihuana, fiind sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Ulterior în cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, privind comercializarea drogurilor pe teritoriul Capitalei. Acesta îşi identifica potenţialii consumatori de droguri prin intermediul persoanelor de încredere, asigurându-şi astfel camuflarea acţiunilor de comercializare a drogurilor.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru punerea în circulaţiei ilicită a drogurilor în scop de înstrăinare în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By