Șoferii sunt îndemnați să ocolească punctul de trecere Mayaki-Palanca-Udobnoe

Screenshot_7

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor atenționează transportatorii care vor să traverseze frontiera cu Ucraina, în zona unde este amplasat punctul de trecere al frontierei Mayaki-Palanca-Udobnoe.

Potrivit MTID, în perioada 10 decembrie 2016 – 1 iunie 2017 vor fi efectuate lucrări de reparație a traseului Odesa-Reni. Astfel, potrivit unei note informative recepționate de la Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei, pe acest tronson de drum vor începe lucrări de ameliorare a drumului rutier tehnologic, iar ulterior vor fi efectuate lucrările de construcție capitală a podului de la km. 52+789, care se află în apropierea punctului de trecere al frontierei Mayaki-Palanca-Udobnoe.

Pe toată durata perioadei respective, partea ucraineană urmează să redirecționeze traficul transportului rutier pe rețeaua drumurilor de ocolire adiacente și anume pe traseul R70 Odesa-Belgorodnestrovskii-Monashi, M15, cu acces la portul Iluchevsk.

Toți conducătorii auto sunt rugați să aleagă alte puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, aflate în proximitate pentru a se evita ambuteiajele ori dificultățile de deservire.

You may also like

Comments are closed.

By