Reţinut în flagrant: A încercat să fure o geantă dintr-un automobil

Screenshot_8

Poliția a reţinut în flagrant un individ în vârstă de 25 ani, după ce a spart parbrizul unui automobil de model Mitsubishi cu scopul de a sustrage o geantă şi alte bunuri materiale. Oamenii legii l-au încătuşat imediat, deoarece acesta ar fi intenționat să fugă de la locul faptei. Incidentul a avut loc pe strada Dimitriu din sectorul Botanica al capitalei, unde a fost parcat automobilul de către proprietară în vârstă de 51 ani.

Potrivit poliției, individul ar fi reuşit să fugă cu geanta în care se aflau bani şi alte bunuri materiale în valoare de peste 16 000 lei. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, recent eliberat din locurile de detenţie, unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru infracţiuni similare. Astfel bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru furt.

Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By