Protest EȘUAT în PMAN! Organizatorii s-au dezamăgit şi nu și-au citit discursul pregătit din timp

protest alegeri.jpg22222.jpg

Protestul din centrul capitalei, organizat de Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei” s-a încheiat cu o mare dezamăgire. La manifestație s-a adunat un număr mic de oameni, ceea ce a făcut ca inițiatorii să-și revizuiască discursurile pregătite din timp. Aceștia au declarat că sunt șocați de prezența mică la protest, menționând că în aceste circumstanțe „RM îşi merită preşedintele”.

„Am avut un discurs pregătit în care trebuia să spun de ce noi, tinerii, am ieșit la protest și privesc la mâna asta de oameni câți suntem aici și unicul mesaj care-mi vine în gând este faptul că Republica Moldova își merită președintele pe care îl are. Cred că noi, urât va fi, dar putem să-l felicităm pe Igor Dodon pentru victorie. Noi avem acum proteste în diasporă, în Italia, în Spania, și oamenii noștri sunt mai mulți decît suntem aici, acasă în Moldova”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice „Tinerii Moldovei”.

protest alegeri.jpg677.jpg

protest alegeri.jpg22222.jpg

Menționăm că manifestanții s-au adunat în centrul capitalei pentru a cere anularea rezultatelor turului doi al alegerilor prezidențiale, organizarea scrutinului repetat și majorarea secțiilor de vot de peste hotare pentru ca toți moldovenii să poată vota. La fel, ei solicită demisia președintelui CEC, Alina Russu și a ministrului de externe, Andrei Galbur.

Organizatorii protestului au anunțat că vor continua să protesteze în ziua învestirii lui Igor Dodon în funcția de președinte al RM.

„Dacă va fi desemnat Igor Dodon, prin decizia Curții Consitutionale vom avea protest si după asta vom demara colectarea de semnături împotriva lui Dodon”, au menționat organizatorii.

Screenshot_4

You may also like

Comments are closed.

By