PERCHEZIȚII în mai multe locuinţe din capitală // VIDEO

Screenshot_3

Un şir de percheziţii autorizate au fost descinse în mai multe locuinţe de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în legătură cu deconspirarea unei grupări criminale specializată în cultivarea şi creşterea a plantelor de cânepă de calitate.

Membrii grupării au fost monitorizați timp de aproximativ două luni de zile. Din grupare făceau parte şapte indivizi, cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani, originari din regiunea de sud a ţării şi din Chişinău.

Iniţial poliţiştii au descoperit depozitul clandestin al unuia dintre aceştia, unde era ascuns utilajul special de cultivare şi creştere a plantelor de cânepă, seminţe, substanţe chimice, diverse accesorii aduse pe cale de contrabandă pe teritoriul ţării. În urma percheziţiilor la domiciliile lor a fost ridicat tot utilajul specializat şi preparare a substanţelor narcotice, plante de cânepă deja cultivate şi alte probe concludente în valoare de circa 2 000 000 lei.

În acest context bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, ulterior cercetaţi penal în stare de libertate, potrivit deciziei luate de către instanţa de judecată. Aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen dela 2 ani până la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By