Patriotism fals! Diaspora unionistă de la Paris a protestat împotriva rezultatelor alegerilor cu steagurile României în mâini

15156936_10154194158758111_3220297875132892198_o

Ceea ce se presupunea a fi o mișcare de protest împotriva rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale s-a transformat într-o acțiune de promovare a ideilor unioniste. Astfel, duminică, au avut loc mai multe acțiuni de protest, destul de slabe ca prezență, atât în țară cât și peste hotarele ei, unde participanții scandau lozinci unioniste și fluturau steagurile României.

Astfel, o utilizatoare a rețelelor de socializare a publicat o fotografie din capitala Franței, Paris, unde un grup de moldoveni protestează împotriva faptului că alegerile au fost câștigate de Igor Dodon. Aceștia țin în mână mai multe drapele cu stema României pe ele.

Screenshot_6

În același timp, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale s-au adunat câteva zeci de oameni, nemulțumiți de rezultatul alegerilor. Marea majoritate dintre cei prezenți, la fel, scandau lozinci unioniste și fluturau steagul României.

foto: Facebook (Dorin Dusciac, Rodica Gromatchi)

You may also like

Comments are closed.

By