OMOR în capitală! O femeie, găsită moartă lângă Gara Auto Sud // VIDEO

Screenshot_3

Cadavrul unei femei a fost descoperit în dimineața zilei de 20 noiembrie în preajma Gării Auto Sud. Trupul neînsuflețit a fost depistat de către un trecător.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru, pecum şi medicul legist. În urma cercetărilor preliminare, medicul legist a depistat urme de echimoză în regiunea capului. Ulterior expertiza medico-legală a demonstrat că femeia a decedat în rezultatul asfixiei mecanice. Ea s-a dovedit a fi locuitoare a Capitalei şi avea o vârstă de 46 ani.

În acest context ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru au iniţiat imediat măsuri speciale de investigaţii în vederea identificării şi reţinerii făptaşului. După 24 de ore de investigaţii, poliţiştii au localizat şi reţinut un individ, care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani, originar din raionul Leova, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale. În cadrul audierilor preliminare tănărul şi-a recunoscut acţiunile criminale în detalii. El a declarat că a comis omorul pentru a-i jefui telefonul mobil.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By