5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Oamenii cer arestarea „avocatei diavolului”! Au înscenat în fața Uniunii avocaților omorul din 1997 // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un grup de activiști civici și cetățeni au protestat în fața Procuraturii Generale, Ministerului Justiției și Uniunii Avocaților cerând pedepsirea Anei Ursachi, implicată în omorul unor persoane pe care le-a deposedat de apartamente.

Protestatarii au cerut să se facă dreptate în cazul avocatei Ana Ursachi. Ei au scandat lozinci: „Ana Ursachi, la pușcărie”, „Vrem dreptate”, „Legea – în capul mesei”. Aceștia au înscenat și omorul la care, în 1997, a participat Ana Ursachi împreună cu soțul său.

„Avocata Diavolului” este acuzată că a ucis o profesoară de limbă rusă cu scopul de a-i lua apartamentul. Acum 19 ani, avocata Ana Ursachi împreună cu alți complici, identificau oameni singuri, pe care îi omorau, iar ulterior îi deposedau de apartamente. Ursachi a reușit să scape de pedeapsă datorită tatălui său, influent la acea vreme.

Amintim că Today.md a scris că la numai câteva zile de la apariția filmului „Avocata Diavolului” și anunțul procuroraturii de reluare a dosarului de omor din 1997, Ursachi a părăsit țara și refuză să se prezinte la procuratură, chiar dacă a fost citată legal de câteva ori. Procurorii au anunțat că dacă aceasta nu se prezintă, vor cere eliberarea unui mandat de arest internațional pe numele acesteia.

sursa: today.md

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img