O șoferiță a fost jefuită în timp ce aştepta în ambuteiaje

Screenshot_13

O șoferiță de 50 ani a rămas fără geantă în timp ce se afla în ambuteiaj. Incidentul a avut loc pe strada Albişoara. Potrivit victimei, în timp ce se deplasa cu viteză redusă în ambuteiaj, un individ necunoscut a deschis prin surprindere portiera de la automobil și i-a furat geanta personală care se afla pe bancheta din față. În geantă, victima avea bani şi alte bunuri materiale în sumă de aproximativ 4 000 lei.

După incident, femeia s-a adresat la poliție, făptașul fiind prins la scurt timp. Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 24 ani, domiciliat în capitală. În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, fiindu-i aplicată măsura de reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 zile.

Dacă vinovăţia lui va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani. Totodată ofiţerii de investigaţii continuă cercetările în vederea identificării unor complici, precum şi unor cicumstanţe ce prezintă interes organului de urmărire penală.

You may also like

Comments are closed.

By