O femeie de 44 de ani, DISPĂRUTĂ în urma incendiului de pe strada Uzinelor

incendiu ciocana uzinelor.jpg88

O angajată la depozitul care a ars în sectorul Ciocana este dată dispărută. Angela Ursu, în vîrstă de 44 de ani, din Sângera, este căutată de către rude. Apropiații femeii spun că aceasta se afla în interior atunci când a izbucnit incendiul. Ea se afla împreună cu o altă femeie, găsită ulterior de salvatori, care acum se află la spital.

Angela Ursu a lăsat acasă doi copii.

Potrivit Serviciului Situații Excepționale, la moment nu este posibilă intervenția pompierilor în interiorul clădirii, întrucât există riscul prăbușirii.

incendiu ciocana uzinelor.jpg4455

Grupele de protectori pompieri au efectuat ieri lucrări de căutare a persoanelor, reușind să salveze doi oameni din zona cuprinsă de fum și temperaturi înalte. Intervenția salvatorilor în interiorul clădirii va fi posibilă după o evaluare a stării acesteia de către specialiștii geodeziști. Comisia locală pentru situații excepționale urmează să se întrunească pentru evaluarea riscului și monitorizare.

incendiu ciocana uzinelor.jpg6

Incendiul de pe strada Uzinelor 9, care a pornit ieri , în jurul orei 10.00, nu a fost stins în totalitate nici astăzi. Peste 20 de autospeciale de intervenție, inclusiv 5 autoscări sunt antrenate pentru localizarea și lichidarea incendiului. Pe parcursul nopții peste 100 de pompieri și salvatori au întreprins măsuri de stingere și răcire a clădirii cuprinsă de foc.

Amintim că în timpul operațiunii de salvare a persoanelor aflate în depozit, un pompier a căzut de la o înălțime de peste 3 metri. Salvatorul a fost găsit peste 40 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

You may also like

Comments are closed.

By