O bătrână de 73 ani, jefuită în plină stradă de un minor // VIDEO

Screenshot_2

O bătrână de 73 de ani a fost jefuită în plină stradă de un individ necunoscut. Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 27 noiembrie, pe strada A. Hâjdeu din capitală. Poliția a fost alertată de câțiva trecători.

Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 73 de ani, domiciliată în capitală, care a declarat poliţiştilor că a fost deposedată de geantă în timp ce mergea pe stradă. Potrivit ei, individul i-a smuls geanta din mână prin surprindere, în care se aflau bani, două telefoane mobile şi actele personale, pricinuindu-i o pagubă materială în valoare de 1 300 lei.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii demarate pe urme fierbinţi, la doar câteva ore de la comiterea jafului, poliţiştii au identificat un suspect în acest caz, fiind examinate minuţios secvenţele video de la camerele de supraveghere, instalate în preajma locului unde a fost jefuită victima. Respectiv el a fost localizat la Gara Feroviară Chişinău, care intenţiona să părăsească teritoriul Capitalei. El s-a dovedit a fi în vârstă de 15 ani, originar din raionul Calaraşi, fiind recunoscut ulterior de către victimă. Asupra lui poliţiştii au depistat două perechi de chei, un telefon mobil şi bani, iar geanta cu actele de identitate a fost găsită ulterior aruncată într-o râpă.

Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By