UPDATE // Minora de 14 ani din Strășeni, dată dispărută, a fost găsită MOARTĂ

12112309_1631395553807514_1733238947944387003_n

UPDATE // Au fost reținuți trei bănuiți în săvârșirea omorului. Doi și-ar fi recunoscut vina, iar unul dintre ei ar fi fugit în România.

UPDATE // Cristina Parhomenco ar fi fost omorâtă de câțiva minori.

Minora de 14 ani, originară din orașul Strășeni, care nu s-a întors acasă după o plimbare, a fost găsită moartă într-o clădire părăsită din Strășeni. Informația a fost confirmată pentru portalul Today.MD de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Strășeni.

Cadavrul minorei a fost descoperit într-o clădire părăsită din proximitatea Consiliului Raional Strășeni, iar preliminar pe cadavrul victimei au fost depistate mai multe semne de moarte violentă.

get_img

Solicitată telefonic, Natalia Bucur-Bandas, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a confirmat, pentru Today.MD, că minora a fost găsită decedată, fără a oferi detalii.

Minora era căutată de întreg efectivul Inspectoratului de Poliție Strășeni, cât și de angajații altor inspectorate din țară, după ce luni, 28 noiembrie, mama victimei s-a adresat cu o plângere la poliție, sesizând oamenii legii că fiica sa a dispărut.

Potrivit unor surse care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, este a treia oară când minora a dispărut. Ea a mai plecat de acasă și anterior, după ce s-a certat cu părinții. Au fost cazuri când a dispărut împreună cu sora sa mai mare și o amică.

Sursele au mai adăugat că aceasta ar fi avut un iubit în Capitală, mult mai mare de ani decât ea, iar la sfârșitul săptămânii trecute, ea ar fi fost văzută într-un club din noapte din Capitală.

Oamenii legii urmează să deschidă o cauză penală pe acest caz, iar făptașul riscă ani grei de pușcărie.

foto: Facebook / Cristina Parhomenco

You may also like

Comments are closed.

By