Maia Sandu, atacată de un alt lider al Platformei DA: E lipsă de responsabilitate

Da cozer nastase, vovc, plingau

Alex Cozer, unul din cel mai gălăgioși lideri din Platforma DA, o critică dur pe Maia Sandu pe Facebook deoarece dă dovadă de „lipsă de responsabilitate” și „chiar dacă pierde, trebuie să se comporte mult mai matur”.

„Îmi pare rău s-o spun, dar e lipsă de responsabilitate ca la mai bine de 12 ore de la rezultatele alegerilor să nu vii cu nicio reacție. Un candidat la funcția de președinte, chiar dacă pierde, trebuie să se comporte mult mai matur și să-și expună viziunea, indiferent de care este ea. O reacție seacă pe Facebook nu este de ajuns. Hai să ne amintim de exemplul recent din SUA, sau de cel din 2014, din România, când cei care au pierdut, au reacționat când situația devenea clară”, a scris Cozer, referindu-se la postarea Maiei Sandu de pe facebook atunci când a menționat „reacția seacă”.

screen (1)

Este interesant că și postarea lui Cozer, la fel ca postarea lui Vovc, au fost șterse la scurt timp după plasare. În cazul lui Liviu Vovc, presa a scris, cu referire la surse din cadrul Platformei DA, că acesta a șters postarea după ce a fost sunat de președintele Platformei DA, Andrei Năstase.

Mai multe surse media au scris luni dimineața că în Platforma DA au început tensiunile din cauza eșecului Maiei Sandu la alegerile prezidențiale. Unul din lideri, Liviu Vovc, i-a adresat o scrisoare deschise Maiei Sandu pe Facebook. El i-a reproșat Maiei Sandu că a avut o organizare foarte proastă a echipei sale în teritoriu și că era mai bine ca Năstase să fie candidatul unic. Vovc nu este singurul nemulțumit că oamenii și platforma au mers prin glod, prin sate, și au făcut mai mult pentru Maia Sandu decât propria sa echipă, scria presa.

sursa: politics.md/ foto: Facebook/Alexandru Cozer

You may also like

Comments are closed.

By