Larisa Catrinici este noul director al Institutului Oncologic

institutul oncologic

Medicul de familie și fostul ministru al Sănătății, Larisa Catrinici a devenit câștigătoarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director al Institutului Oncologic.

Proba de concurs s-a desfășurat în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului din 01.09.2016 „Pentru aprobarea Regulamentului privind numirea în funcţie pe bază de concurs a conducătorilor instituţiilor medico-sanitare publice şi a Contractului-tip de management al instituţiei” și în temeiul Procesului-verbal nr. 4 al ședinţei Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Institutul Oncologic din 28 noiembrie 2016.

catrinici

Larisa Catrinici are o experiență de peste 10 ani în calitate de medic de familie. A absolvit Facultatea de Medicină generală din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Facultatea de economie și management public din cadrul Academiei de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

Între anii 1996 și 2001 a activat în cadrul Direcției Sănătății a Primăriei municipiului Chișinău. Ulterior, timp de trei ani, a îndeplinit funcțiile de șefă a Direcției principale cadre, instituții de învățământ, dezvoltare socială și relații externe din cadrul Ministerului Sănătății și viceministru al Sănătății (2003-2005).

În anul 2005, Larisa Catrinici este numită în funcția de director al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, apoi în 2007 devine director general al Asociației Curativ-Sanatoriale și de Recuperare a Aparatului Guvernului.

Larisa Catrinici a îndeplinit funcția de ministru al Sănătății în perioada 2008 – 2009.

You may also like

Comments are closed.

By