Jurnalista Morari l-a scos din sărite pe socialistul Ion Ceban: Sunteți o mincinoasă ca Maia Sandu

Screenshot_3

Comportamentul nici pe departe echidistant al Nataliei Morari la o emisiune de dezbateri desfășurată marți seara l-a scos din fire pe socialistul Ion Ceban, care a numit-o mincinoasă, la fel cum este Maia Sandu.

De fapt, Ceban a fost invitat la emisiune în care a avut practic patru oponenți – Igor Boțan, Oazu Nantoi, Igor Grosu de la PAS și chiar Natalia Morari care pe parcursul întregii dezbateri nu ia permis să-și finalizeze gândurile și să-și exprime opiniile.

Discuțiile s-au încins după ce Morari a acuzat că PSRM a lansat informațiile despre intenția Maiei Sandu de a aduce refugiați sirieni pe teritoriul Republicii Moldova doar pentru a obține sprijine UE la alegerile prezidențiale.

Ceban a negat implicarea PSRM, dar Morari a insistat. ”Sunteți o minciunoasă ca și candidata pe care o susțineți”, i-a replicat Ion Ceban, solicitându-i să prezinte dovezi, lucru pe care jurnalista Morari nu l-a făcut.

Discuțiile au continuat însă pe acest subiect . ”Afirm cu toată certitudinea că acest video nu a fost făcut de actualitati.md (un portal apropiat PSRM)”, a accentuat Ion Ceban și a acuzat-o pe Morari că a apus lucruri care nu corespunde realității.

Morari l-a protejat în mod vădit pe Igor Grosu, atunci când Ceban la acuzat de calomnie și chiar l-a scos din emisiunea în direct atunci când a devenit clar că nu are răspunsuri și dovezi la întrebările lui Ion Ceban. În replică, socialistul a îndemnat-o pe Morari să nu-i mai țină ”pampersul” lui Grosu.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By