EXCLUSIV // Today.md a intrat în posesia unei înregistrări video din arhiva Anei Ursachi

ursachi

Sursele Today.md au pus la dispoziția redacției o înregistrare video făcută de Ana Ursachi, avocata fugară, implicată într-un dosar de omor. Anterior presa a scris despre faptul că în timpul perchezițiilor din casa Anei Ursachi, oamenii legii au găsit o adevărată bombă în materie de materiale compromițătiare adunate cu migală de către avocată pe parcursul mai multor ani, cu tehnica specială pusă la dispoziție de concubinul ei Anatol Stepuleac. Atunci Ana a negat că ar fi făcut vreodată înregistrări, într-o conferință de presă susținută de la distanță prin skype.

Din imaginile în posesia cărora am intrat, se vede cum Ana își fixează utilajul special (o cameră video) între sâni înainte de a se întâlni cu una dintre victimile sale pe care aduna material compromițător. Se pare că este vorba de un client căruia i-a oferit servicii de avocat. Ana încearcă să pară drăguță și amabilă în timp ce filmează totul cu camera fixată între sâni.

La finalul filmulețului în posesia căruia am intrat se vede un pat, despre care sursele noastre ne-au declarat că ar fi cel în care s-au filmat mai multe scene fierbinți. Despre câte persoane au trecut prin albiturile boțite nu putem decât să ne imaginăm, or, potrivit surselor Today, în unul dintre calculatoarele care aparțin Anei Ursachi a fost gasit foarte mult material porno.

Din declarațiile surselor am mai aflat că după oerchezițiile din casa Anei Ursachi, oamenii legii analizează cum înregistrări video și audio făcute de Ana cu Renato Usatâi, Andrei Năstase, Clieniți, Judecatori, politicieni, procurori, funcționari de stat. În una dintre înregistrări se regăsește și Dorin Recean, chiar pe timpul în care era Ministru de Interne, dar și mulți alții.

Ana își folosea în aceste scopuri atât sânii cât și o gentuță care ar fi fost ridicată din apartamentul percheziționat. Îndemânare în ale conspirației se trage probabil încă de prin 2001-2002 atunci când potrivit ziarului de investigație ACCENTE, Ana trecea clienților săi din pușcărie, telefoane mobile pe care le întroducea în vagin.

Screen Shot 2016-11-30 at 6.33.30 AM

* După apariția articolului de mai sus pe Today.md, site-ul a fost supus unui atac de tip DDos. Din acest motiv redacția Moldova24.info a decis să-l republice.

You may also like

Comments are closed.

By