DOVEZI că Maia Sandu minte când spune că nu a votat pentru Andrian Candu

maia sandu

Socialistul Ion Ceban o contrazice din nou pe Maia Sandu și spune că președintele PAS a mințit în cadrul dezbaterii televizate de joi seara de la PRO TV.

El a distribuit pe Facebook o știre din 2015, din ziua când Andrian Candu a fost ales speaker, iar din video se vede că votarea lui Andrian Candu de către deputați nu a fost secretă așa cum a declarat aseară Maia Sandu. Mai mult, în video se vede clar cum Maia Sandu a ridicat mâna.

„Minciuna nr. 2 de la dezbaterile de ieri. A zis că nu a votat pentru Candu. Maia Sandu a votat pentru finul lui Plahotniuc – Andrian Candu – hotărîrea de parlament. sec. 16-24 la sec. 20 din acest video, al treilea deputat din rindul filmat de sus este Maia Sandu. Cîte minciuni trebuie să mai demonstrăm? Minte acolo unde nu chiar era nevoie”, a scris Ion Ceban.

Reamintim că Maia Sandu s-a confruntat aseară în prima dezbatere electorală tete-a-tete cu Igor Dodon. În cadrul dezbaterii Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că a votat pentru Candu speaker în ianuarie 2015, atunci când pentru o scurtă perioadă de timp Maia Sandu a fost deputat. Dodon a arătat și o fotografie în care se văd mai mulți deputați cu mâinile ridicate, inclusiv Maia Sandu. „Asta este o minciună, pentru că votul a fost secret. Ceea ce prezentați dvs acolo nu reprezintă votul. Nu s-a votat unanim”, i-a răspuns Maia Sandu.

Reamintim că Andrian Candu a fost ales președinte al Parlamentului pe data de 23 ianuarie 2015.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By