DOC // Maia Sandu a primit bani de la Ilan Șor

maia sandu

Chiar dacă declară că are un sistem transparent de finanţare, dar și o metodă de testare a integrităţii susţinătorilor partidului său, Maia Sandu minte și dă dovadă de ipocrizie în declaraţiile sale. Astfel, bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat pe blogul său o serie de documente care arată că aceasta ar fi primit în jur de 300 mii lei de la un oarecare Veaceslav Galoi, care este un apropiat al controversatului om de afaceri, Ilan Șor.

„Între timp a venit şi confirmarea autenticităţii acestora, o confirmare care arată cît de false sunt criteriile de integritate din #pas. Mai mult, suma de 300 de mii a fost împărţită în 4 iar cei de la PAS au cerut şi celelalte 20 de mii care nu au mai fost transferate. Adică le-a plăcut cum vin banii… Fără sa verifice de unde şi cum. Asa o sa facă şi Maia Sandu ca presedinte? O să primească bani şi de la ISIS ca să meargă la cumpărături. Fără sa verifice de unde sunt banii sau din ce bani a zburat de la Doha la Bruxelles şi pe urmă la Chişinău?˝, scrie Lucbianiuc pe blogul său.

Acesta declară că dovezile date dau peste cap declarata integritate de care vorbește permanent candidatul PAS care spunea înaintea campaniei ca va limita sumele pe care le poate doar o singura persoana, ca să evite corupţia.

„Maia Sandu, cea care povestește despre integritate este de fapt o mare minciună (cuvântul ei preferat în dezbateri). Le dau timp celor de la #pas sa mărturisească pana la ora 17:00, când voi publica pe blog o proba şocantă, care arata cum a fost finanţa #pas, cum criteriile de integritate au fost doar poveste. Dacă vor ieşi şi vor minţi, ruşinea va fi cu atât mai mare.

Pentru mine, mitul Maiei Sandu şi al sfinţilor din echipa #pas era în ceaţă dar astăzi a dispărut definitiv la vizualizarea respectivei probe. Dacă aveţi aşa materiale şi cu Dodon, nu ezitați să mi le trimiteți, dar hai vă rog deodată şi cu probe, nu peste câteva ore.

Totuși trebuie să arătăm la toți ce președinte vom avea. Să știe oamenii cu cine vor vota duminică. Eu m-am saturat de cei care se arată drept sfinți în politica moldovenească dar în realitate sunt demagogi și minciunoși”, a subliniat Luchianiuc.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By