DIN DISPERARE CĂ MOLDOVA SCAPĂ DE CRIZĂ, ȚOPII ACUZĂ FMI-ul de sponsorizare a terorismului!

victor si viorel

Viorel Țopa, bancherul fugar care stă împreună cu Victor Țopa în spatele Platformei DA și o susține pe Maia Sandu la prezidențiale, și-a sărit din pepeni în momentul în care a aflat că FMI-ul semnează acordul de asistență financiară cu Republica Moldova. Acesta împreună cu ex-prim-ministrul Sturza și alți descendenți ai clanului Lucinschi urzeau apocalipsa Republicii Moldova și respingerea acordului de către FMI, pe motiv că americanii nu mai au nici o încredere în Republica Moldova. Colac peste pupăză, după ce toate informațiile distribuite de gașca din Frankfurt s-au dovedit a fi niște falsuri, iată că și FMI-ul i-a trimis la plimbare cu demersurile lor de blocare a asistenței și a decis să ofere sprijin Republicii Moldova.

VIOREL ȚOPA: ➍ Acum birocrații de la FMI au considerat că miliardul furat nu e de ajuns și contribuabilii (inclusiv cei americani) pot fi jefuiți și în continuare. De aceea i-au mai deschis lui Filip (se citește „plohotniuk”) o linie de unde să fure. Este un dezastru unde a ajuns reputația acestei instituții, de aceea nu e de mirare că țările se grăbesc să scape de ea. După cum se manifestă în Moldova, ea se încadrează în definiția „ORGANIZAȚIILOR CARE FINANȚEAZĂ TERORISMUL”.

Amintim că anterior tot el, împreună cu Jurnal TV-ul, politica editorială a căruia o controlează, tirajau anterior informația potrivit căreia în SUA se desfășoară o anchetă penală, iar la finele lui septembrie, cel târziu, pe numele lui Vlad Plahotniuc va fi eliberat un mandat de arest.

E luna noiembrie, Plahotniuc nu a fost reținut/arestat/citat de americani, iar FMI-ul a dat bani Republicii Moldova. Posibil anume din motivul că minciunile le devin tot mai evidente, membrii găștii din Frankfurt care au pus-o de-o revoluție eșuată, turbează și își permit să atace suburban instituția care scoate Moldova din criza în care au aruncat-o chiar ei, membrii clanului Lucinschi, furând din BEM și nu numai.

Amintim că ieri Consiliul de Directori Executivi al FMI a aprobat, cu vot unanim, Acordul cu R. Moldova, în valoare de 178,7 milioane de dolari SUA.

You may also like

Comments are closed.

By