13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Continuă lucrările pe bd. Ștefan cel Mare din capitală! Tronsonul Ismail-Ciuflea, ÎNCHIS

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În perioada 7 noiembrie, ora 06:00 – 8 noiembrie, ora 06:00 vor continua lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Astfel, în această perioadă va fi suspendat traficul rutier pe tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze și autobuze:

Troleibuzele de pe rutele nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28, cât și autobuzele de pe liniile nr. 3, nr. 5, nr. 9, nr. 17, nr. 46, nr. 122 și A – în ambele direcții pe str. București ;

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. București și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuzele rutelor nr. 18, nr. 33, nr. 44, nr. 49 – de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, astăzi, se va circula cu dificultate pe unele trasee din capitală din cauza reparației suprafețelor degradate și salubrizare a infrastructurii rutiere. Astfel, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor să ocolească străzile: Grenoble, Mihai Viteazul, Pitulicii, Socoleni, Florilor, Albișoara, A. Russo, Independenței și Dumeniuc.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img