Comuniștii îi amintesc Maiei Sandu de „păcate”. Nu este nici pe departe un politician independent

pcrm

Președintele Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, este controlată și nici pe departe nu este un politician independent, au declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele PCRM, Vladimir Voronin, dar și mai mulți reprezentanți din fruntea Partidului Comuniștilor.

„Maia Sandu nu este un om de sine stătător. Ea este un om încăpățânat, dar dependent de cineva. Ea este condusă din exterior”, a declarat deputatul comunist, Oleg Reidman. El a criticat și acțiunile Maiei Sandu din perioada când era ministru al Educației.

La rândul său, liderul PCRM, Vladimir Voronin s-a întrebat cum a putut Maia Sandu să devină ministru al Educației fără ca să aibă protecția și influența unor anumite cercuri.

În același timp, deputatul comunist Ina Șupac a reamintit cum Maia Sandu a făcut tot ce a putut pentru a distruge sistemul de învățământ.

„Noi am fost acei care am criticat cel mai dur și consecvent fiecare ministru, inclusiv pe Maia Sandu, care a făcut totul pentru a distruge sistemul educațional, pentru ca aici, în Republica Moldova, să rămână doar cei care nu pot analiza, care nu pot gândi critic. Iar pentru ce? Ea îndeplinea ordinele guvernării, ea îndeplinea ordinele atât a liberal-democraților, cât și a Partidului Democrat, fără nici o remușcare, pentru ca în Moldova să rămână cei care, în lipsa posibilităților și lipsa accesului la școli, la educație, sunt mai ușor de manipulat”, a spus Șupac.

You may also like

Comments are closed.

By