Candidatul la prezidențiale, Maia Laguta a fost JEFUITĂ în plină zi

maia laguta

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016, Maia Laguta a fost jefuită astăzi. Anunțul a fost făcut de însăși Maia Laguta pe pagina sa de Facebook. În postare ea menționează că a ieșit din casă la ora 10.00, iar în jurul orei 12.00 a fost sunată de o vecină care i-a spus că geamurile și ușa apartamentului sunt deschise vraiște și că în ogradă sunt mai mulți polițiști.

Maia Laguta mai spune că a ajuns acasă într-un suflet. În apartament ea și-a găsit toate documentele împrăștiate. I-au fost furate, spune Laguta, doar două carduri de memorie.

„Mobila este la loc, și la prima vedere, toate documentele, cu care este plină una dintre odăi, la fel sunt la loc. Imposibil să verifici într-un timp scurt un asemenea volum de mape cu documente. Am descoperit doar că erau deschise toate sertalele de la biroul meu, care erau arhipline cu diferite materiale (audio, video, ș.a.m.d)… La prima vedere, am descoperit dispariția a două carduri de memorie care erau într-un sertar… Pensia e la loc”, a scris Maia Laguta pe Facebook.

Screenshot_11

Menționăm că la alegerile de duminică Maia Laguta a acumulat 0,76 la sută din voturi.

You may also like

Comments are closed.

By