13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Atacul armat de la Strășeni // Un alt suspect, identificat. Suma de bani furată era mult mai mare

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Poliţia a mai identificat un suspect în cazul atacului armat de la o bancă din Strășeni, de această dată suspectul își recunoaște vina, iar în prezent se întocmesc toate formalitățile pentru a fi reținut. Mai mult ca atât, reprezentanții băncii susțin că suma de bani pe care acesta a furat-o este mult mai mare decât cea vehiculată anterior. Totodată, din cauza traumatismelor grave, paznicul a rămas fără un ochi.

Potrivit unor surse ale portalului Today.MD, aproapiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, oamenii legii ar fi escortat în dimineața zilei de 29 noiembrie, un alt individ suspectat de atacul armat la filiala EuroCreditBank din Strășeni, de la finele săptămânii trecute.

Potrivit surselor noastre, individul și-a recunoscut vina, iar în aceste clipe se întocmesc toate actele legale pentru a-l reține pentru 72 de ore, el fiind audiat și de procurori.

Anterior, oamenii legii au reținut un alt bărbat din Strășeni, în vârstă de 33 de ani, care ar avea unele tangențe cu adevăratul făptaș și care a contribuit în cadrul anchetei la identificarea persoanei vinovate.

Sursele ne-au mai comunicat, că tot astăzi reprezentanții băncii au evaluat pagubele și s-a ajuns la concluzia că suma de bani pe care a furat-o acesta este de 19 700 de lei, nu cum se vehicula anterior că ar fi vorba despre 3000 de lei.

Totodată, aceleași surse susțin că viața paznicului în vârstă de 68 de ani, care rămâne în continuare internat la Spitalul Republican din Capitală, este în afara oricărui pericol, însă din păcate acesta a rămas fără un ochi și există riscul să-l piardă și pe al doilea.

Reamintim că, vineri seara, un bărbat care avea fața acoperită cu o mască medicinală, a dat buzna în bancă. După ce a cerut banii de la casieriță, infractorul l-a împuşcat pe paznic în faţă dintr-o armă pneumatică, după care l-a lovit cu cruzime de patru ori cu ranga în cap şi l-a deposedat de arma din dotare.

Incidentul a fost filmat integral de camerele de supraveghere, acum, specialiștii cercetează fiecare detaliu.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img