A început sfada! Năstase o învinuiește pe Maia Sandu de eșec // FOTO

nastase maia sandu.jpg4.jpg

Reacțiile PPDA, după aflarea rezultatelor preliminare ale alegerilor de duminică, nu s-au lăsat așteptate. Vicepreședintele Partidului Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc a criticat-o dur pe Maia Sandu, acuzând-o de eșec. Pe pagina sa de Facebook, fruntașul DA a scris că regretă faptul că liderul PAS, Maia Sandu a fost desemnată candidatul unic la alegeri și nu partenerul său politic, Andrei Năstase, care ar fi ieșit învingător în aceste alegeri.

„Despre cum a decurs desemnarea candidatului unic nu știu daca trebuie sa vorbesc multe. Chiar si cei din OT-urile DVS declarau ca au sperat ca Andrei Năstase sa fie candidatul unic, ca el avea mai multe șanse. Ar trebui oare sa menționez de șantajul care a fost pe parcursul desemnării candidatului unic? Cum toate propunerile noastre, a experților se loveau ca nuca de peretele PAS-ului. Băteați doar in sondaje, ca e cea mai „științifică” metodă”, a scris Vovc.

Acesta mai scrie că s-a ajuns până aici din cauza încăpățânării Maiei Sandu.

„Cum se întâmplă de obicei cedeaza cel mai puternic. Asa am facut si noi cand am vazut ca orgoliul nu poate fi invins. Cineva trebuia sa dea inapoi, in caz contrar mergea mai departe Lupu. DVS nu v-ati fi retras nici in ruptul capului. Draga Maia, am scris aceste cuvinte ca sa intelegeti ca incapatinarea nu e solutia. Fara partid, fara acoperire media, fara NIMIC… pe ce ati contat? Facebook? Declar pe proprie raspundere: e prima si ultima data cand dau in mainile altcuiva munca care am facut-o mai mult de un an. De azi inainte suntem pe cont PROPRIU. Fara analize „stiintifice” noi am reusit mult mai multe in ultimul an.P.S. si totusi cine v-a bagat in politica la cateva zile dupa ce a fost constituit un partid de alternativa. De ce nu ati initiat alternativa cand v-am rugat? Ah da, cat noi stateam in corturi, DVS erati la odihna peste hotare, nu aveați timp de problemele tarii”, a menționat Liviu Vovc.

Fruntașul DA o mai învinuiește pe Maia Sandu că nu s-a implicat în campania electorală și că greul cel mare l-au dus pe umeri membrii PPDA.

„In turul 2, echipele noastre mergeau in zonele complicate, unde trebuia de convins cetățenii. Ceilalți (PLDM&PAS) mergeau sa facă fum acolo unde in primul tur ai noștri deja „au rupt” procente mari. Nu mai vorbesc de președinți de OT, care au refuzat sa facă adunări cu cetățenii in satele unde sunt primar”, a adăugat acesta.

De menționat că la scurt timp după ce l-a publicat pe Facebook, mesajul a fost șters la cererea liderului DA, Andrei Năstase.

PPDA-PAS

Vovc2

Vovc3

Vovc4

Vovc5

Vovc6

Menționăm că după prelucrarea a 99.95% din procesele verbale, potrivit informațiilor preliminare, candidatul PSRM, Igor Dodon a acumulat 52,27% din voturile cetățenilor, iar pentru candidatul PAS, Maia Sandu au votat 47,73 la sută din alegători.

You may also like

Comments are closed.

By