UPDATE! Dovada FOTO // Avocata Ana Ursachi, bănuită de omorul unei femei, a fugit din țară și caută protecție la Frankfurt și Moscova

ana ursachi fb

UPDATE //  Dovada zborului Anei Ursachi la Moscova. Poza este efectuată de pe un program intern al companiilor aerieneursachi

Sursele Today.md au declarat că avocata Ana Ursachi a părăsit țara, la numai câteva zile de la apariția filmului „Avocata Diavolului” și anunțul procuroraturii de reluare a dosarului de omor din 1997.

Potrivit Today.md, la data de 20 octombrie, aceasta a luat avionul spre București, de unde a zburat mai târziu la Frankfurt.

Sursele portalului susțin ca a avut întâlnire cu Victor Țopa, finanțatorul Platformei DA. Din Frankfurt, aseară la ora 20:00, aceasta a luat avionul spre aeroportul Domodedovo din Moscova. La Moscova aceasta urmează sa se vadă inclusiv cu Grigore Karamalak, autoritatea criminală despre care în filmul AVOCATA DIAVOLULUI se spune că l-ar fi ajutat pe tatăl Anei Ursachi să o scape de o condamnare în cazul omorului la care a participat.

Amintim că după ce procuratura a anunțat reluarea dosarului, un grup de susținători format din membri ai partidelor finanțate de Țopa și Usatii, au ieșit într-o conferință de presă în care și-au exprimat susținerea pentru Ana Ursachi.

 

You may also like

Comments are closed.

By