Un microbuz cu moldoveni s-a RĂSTURNAT la Iași. O femeie a murit (FOTO/VIDEO)

carnagiu_comarna_4_

UPDATE // Victimele accidentului rutier, care a avut loc marți, 11 octombrie, în apropiere de localitatea Comarna din județul Iași, România, se întorceau dintr-un pelerinaj de la Iași spre Chișinău, unde au fost să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Informațiile au fost oferite de către surse ale portalului Today.MD, care se află la fața locului și care au solicitat să le fie păstrat anonimatul.

Microbuzul, în care se aflau șapte pasageri din Republica Moldova, s-a răsturnat în după amiaza zilei de astăzi, lângă localitatea Comarna. Potrivit presei de peste Prut, șoferul vehiculului nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șapte pasageri au necesitat îngrijiri medicale, o femeie dintre care a murit, notează bzi.ro.

carnagiu_comarna_27_ carnagiu_comarna_1_

Microbuzul venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Italia, scrie ziaruldeiasi.ro.

Din imagini se vede că microbuzul de model Mercedes Sprinter este distrus în totalitate, iar bagajele sunt împrăștiate în jurul autoturismului.

carnagiu_comarna_14_ carnagiu_comarna_7_ carnagiu_comarna_3_

Aceeași sursă menționează că pasagera care a murit în urma accidentului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ar fi fost proiectată în aer prin trapa microbuzului. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că femeia intrase deja în stop cardio-respirator. Deși au încercat s-o resusciteze timp de zeci de minute, femeia a murit.

carnagiu_comarna_9_

carnagiu_comarna_31_

carnagiu_comarna_2_

12

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan, trei dintre victime au fost duse la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, iar alte trei fiind transferate la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

11

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Poliția urmează să cerceteze circumstanțele. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

 

 foto/video: bzi.ro, ziaruldeiasi.ro

 

 

 

You may also like

Comments are closed.

By