Tâlharul din Sângerei, reținut. A pătruns în mai multe locuințe // VIDEO

Screenshot_7

Un tînăr de 25 de ani, originar din raionul Sîngerei, este reținut pentru tîlhărie, furt și realizarea drogurilor. Anterior, acesta a fost condamnat de mai multe ori pentru furt.

Tînărul acționa de jumătate de an, fiind specializat în furturi din locuințe de pe teritoriul raionului Sîngerei și realizarea bunurilor materiale. În această perioadă acesta a pătruns în mai multe locuințe.

Suspectul pătrundea în locuințe pe timp de noapte prin forțarea geamurilor din termopan, de unde sustrăgea electrocasnice.

Ca urmare a efectuării unui șir de măsuri speciale de investigații și a perchezițiilor la domiciliu, au fost ridicate bunurile care au fost folosite la comiterea infracțiunilor, semințe și căpușe de mac, cît și alte substanțe folosite la confecționarea drogurilor.

În acest caz, bănuitul este cercetat penal în stare de arest în baza art. 186 „Furt”, art. 188 „Tîlhărie” al 2 și 217/1 Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 8 la 10 ani cu amendă în mărime de la 20 000 la 40 000 de lei.

La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație în vederea întăririi bazei probatorii, precum și stabilirii tuturor membrilor activi ai grupării criminale, totodată se întreprind măsuri în vederea stabilirii apartenenței acestora la comiterea infracțiunilor, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

You may also like

Comments are closed.

By