Se reface triunghiul roșu pro-rus: Năstase, Usatâi și Dodon sunt din nou împreună

Screenshot_7

Triunghiul PSRM – Partidul Nostru – Platforma DA revine în acțiune. După ce anterior au fost suspectați de cârdășie la comanda Moscovei, Andrei Năstase, Igor Dodon și Renato Usatâi și-au unit din nou forțele, luni, pentru a scoate lumea în stradă la proteste, cu ocazia dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Filip.

Cei trei s-au activizat tare în ultimile ore, în special pe rețelele de socializare în încercarea de a atrage tinerii. Experții spun că această alianță gestionată de Moscova a văzut o nouă oportunitate de a destabiliza situația din Republica Moldova, după ce alte tentative organizate în comun anterior nu s-au soldat cu succes. Protestul pe care îl organizează structura condusă de Năstase, Dodon și Usatâi în fața Parlamentului a adunat foarte puțini oameni.

Culmea ipocriziei este că în fața Parlamentului, din megafon strigă și deputatul PLDM, Tudor Deliu, membrul formațiunii considerată responsabilă de situația în care a ajuns sistemul bancar după furtul de miliardului, din care s-au ales și mulți exponenți PLDM.

Reamintim că Andrei Năstase sigur declarase anterior că avea înțelegeri cu Usatâi și Dodon în privința întreruperii pentru o perioadă de timp a vectorului de dezvoltare pro-european. El se exprima atunci metaforic, “să punem batista pe țambal în privința vectorului”.

You may also like

Comments are closed.

By