14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Șanse mici pentru Maia Sandu să-l învingă pe Igor Dodon în turul doi

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Șansele Maiei Sandu de a acumula mai multe voturi și de a-l înfrunta pe Igor Dodon în turul 2 al scrutinului prezidențial sunt foarte scăzute. Și asta pentru că electoratul lui Andrei Năstase, care s-a retras în favoarea candidatului PAS, îl va susține în alegeri pe Dumitru Ciubașenco și, ulterior pe Igor Dodon. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc care face referire și la datele unui sondaj intern a unuia dintre partide.

„Candidatul unic a apărut totuși prea târziu atunci când Țopii au înțeles că Andrei nu-l poate bate pe Dodon. Și au preferat să iasă din cursă dar, fiți siguri, primul ”cuțit în spinarea” Maiei va fi băgat anume pe jurnal.md. Tot din cauza faptului că Maia are rating mic s-au activizat și consultanții europeni și l-au scos pe Oazu din carantină. S-au pus să-l preseze pe Leancă să-i ia acestuia 6-8 procente ale sale. Și, încă ceva, revenind la imagine. Publicul lui Năstase s-a dus la Ciubașenco și Dodon. Platoforma l-a întărit în așa fel pe candidatul lui Usatîi care, automat, în turul doi, îl va susține pe Dodon. Asta în caz că va fi turul doi”, scrie acesta pe blogul său.

Ipoteza lansată de Luchianiuc se confirmă și prin faptul că alături de Năstase, în cadrul numeroaselor proteste antiguvernamentale pe care le organiza, se aflau Renato Usatîi și Igor Dodon. În același timp, Maia Sandu a avut o prezență pasivă la aceste acțiuni, preferând să nu-și asocieze cu ele.

14705714_1321017114576008_4322238397243620464_n

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img