REVOLTĂ la Procuratură! Un grup de protestatari au cerut ca avocata Ursachi să ajungă la pușcărie

protest ursachi.jpg8.jpg

Un grup de protestatari s-a adunat în fața sediului Procuraturii Generale pentru a cere dreptate în dosarul Ursachi. Oamenii au solicitat ca avocata Ana Ursachi, acuzată de omucidere, să ajungă la pușcărie.

„Vrem dreptate”, „Ursachi, la pușcărie”, „Ursachi- asasină”, „Ana Ursachi-ucigașă”, „Avocatul Diavolului, la pușcărie” au scandat protestatarii.

protest ursachi

Menționăm că revolta oamenilor vine după ce portalul Today.MD a realizat o emisiune despre crima comisă în 1997 de către avocata Ana Ursachi, cea care îi apără interesele lui Veaceslav Platon, Renato Usatîi, Grigore Petrenco, Alexandr Petkov.

„Avocata Diavolului” este acuzată de uciderea unei femei, profesoară de limbă și literatură rusă, cu scopul de a o deposeda de apartament. Acum 19 ani, avocata Ana Ursachi împreună cu soțul său și alți complici, identificau oameni singuri, pe care îi omorau, iar ulterior le luau apartamentele. Ursachi a reușit să scape de pedeapsă datorită tatălui său, destul de influient la acea vreme. Mai mult, ea s-a bucurat de susținerea temutului hoț în lege Grigori Caramalac, alias Bulgaru, care a făcut presiuni asupra procurorilor și judecătorilor.

Săptămâna trecută, procurorii i-au trimis două citații, însă avocata nu a fost de găsit. La câteva zile după apariția filmului, Ana Ursachi a plecat în Germania, unde s-a întâlnit cu oligarhul fugar, Victor Țopa. Din Frankfurt a luat zborul spre Moscova – la primarul de Bălți, Renato Usatîi, iar apoi a mers la Kiev pentru a susține o conferință în apărarea raiderului numărul 1 în CSI, Veaceslav Platon, de unde nu a mai revenit.

În cazul în care Ana Ursachi nu se va prezenta până marți la Procuratura Generală, aceasta ar putea fi dată în căutare internaţională.

foto: publika.md

You may also like

Comments are closed.

By