Reţinuţi în stradă şi suspectaţi de consumul drogurilor

5

Echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău antrenate la patrularea străzilor şi reacţionarea la apelurile cetăţenilor, au reţinut doi indivizi suspecţi în comportament, unul în sectorul Râşcani şi respectiv al doilea în sectorul Buiucani. În ambele reţineri, poliţiştii au depistat asupra lor pacheţele cu masă vegetală asemănătoare etnobotanicelor. Individul reţinut în sectorul Râşcani s-a dovedit a fi în vârstă de 41 ani, originar din comuna Hulboaca, iar al doilea, reţinut în sectorul Buiucani, s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 17 ani.

Aceştia sunt suspectaţi de consumul substanţelor depistate şi au fost escortaţi la inspectoratele de sector pentru documentare. Pacheţelele au fost ridicate şi sigilate în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În depedenţă de rezultatele expertizelor persoanele riscă să fie cercetate penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 8 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By