Reţinut în momentul când a pătruns într-un automobil

Screenshot_1

Un individ în vârstă de 29 ani, originar din raionul Soroca, a fost reţinut în flagrant delict de către polițiști în momentul când a pătruns într-un automobil, parcat în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei. Bărbatul a fost încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri, iar la locul faptei a fost solicitată grupa operativă pentru a acumula probele infracţiunii.

În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia, fiind depistate asupra lui diferite unelte, un ciocan, precum şi un casetofon, care a fost sustras din automobil. Ulterior bunurile furate au fost reîntoarse proprietarului, iar pe cazul dat a fost iniţiată urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani. Totodată ofiţerii de investigaţii stabilesc dacă acesta ar fi fost implicat şi în alte cazuri analogice.

You may also like

Comments are closed.

By