23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Poliția a descins la domiciliul unui traficant de etnobotanice

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un locuitor al capitalei în vârstă de 22 ani, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai IP Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind suspectat de punerea în circulaţiei ilegală a substanţelor narcotice.

Poliţiştii au descinsi percheziţii autorizate la domiciliul acestuia, unde au fost găsite pacheţele cu o substanţă vegetală uscată, asemănătoare etnobotanicelor. Potrivit informaţiilor preliminare acumulate de către ofiţerii de investigaţii, individul le-ar fi păstrat cu scop de comercializare.

La faţa locului cele 12 pacheţele din polietilenă, în care se afla masa vegetală, a fost sigilate conform procedurii şi expediate la Centru tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultatele experţilor criminalişti, individul riscă să fie pedepsit cu amendă în mărime de la 12 000 lei la 18 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani. Totodată poliţiştii întreprind acţiuni concrete la stabilirea şi identificarea complicilor în acest caz, precum şi originea stupefiantelor depistate.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img