Platformiștii strigă în gura mare că nu o vor pe Maia: Pe mâna cui ne-ai lăsat, domnule Năstase?

nastase fb44

Tot mai mulți susținători ai Platformei DA sunt nemulțumiți că președintele acesteia, Andrei Năstase, abandonează cursa prezidențială în favoarea Maiei Sandu și sugerează că nu o vor vota la alegeri pe Maia Sandu. După ce ieri și lidera PAS, dar și Andrei Năstase au confirmat că Maia Sandu este candidatul unic al PAS-PLDM-PPDA în alegeri, iar după aceasta unii lideri ai Platformei au început să-l laude pe Năstase pentru „acest gest inedit” chemându-și susținătorii la „înțelegere”, astăzi gălăgia pe rețelele de socializare este tot mai mare. Oamenii sunt nemulțumiți că a cedat Năstase și nu Maia Sandu.

„Știu foarte bine cât de dureros este acest lucru pentru susținătorii noștri. Să știți că Voi sunteți cei mai Frumoși și Importanți Oameni pentru el. Dar interesele naționale sunt mai presus”, încerca să liniștească apele unul din liderii Da, Alexandru Slusari. Însă nu toți prietenii săi de pe facebook au fost de acord cu el. „DE CE NOI SIMPATIZANȚII PLATFORMEI NE REVOLTĂM ???…. chestia e alta : Aducețiva aminte de unde sa pornit TOTUL !! MĂ REFER LA PROTESTE ?? din ianuarie 2015 !!unde era Sandu atunci şi ce a interprins ea ca fost membru al guvernării ?? Chiar şi pe urma la alte proteste unde tot Năstase a menționat-o -ea a ieşit putin în evidență … cînd era nevoie sa vie la proteste cu ceilalti alături ea mereu era plecată nu ştiu unde…. Chiar cel mai recent protest a źis că nui suficient timp să stringă lumea … dar la ultimul forum civic de ce nu a stat pină la capăt ….. tare avea nevoie in altă parte … CEVA NU E CURAT LA MIJLOC !!!”, i-a comentat lui Slusari Pe Facebook un internaut.

Altcineva îi reproșează lui Slusari că Năstase s-a grăbit să cedeze. „Pe maina cui ne-ai lasat,domnule Nastase?!Pe o femeie care idee nu are pe ce lume traieste,pe o scula a PD-ului? nu am vazut-o sa vorbeasca din inima pe la mitinguri, nu am auzit o vorba despre Tara sau popor, a stat si a tacut si cand era ministru si a votat tot impotriva noastra”.

Și lui Alexandru Cozer, un alt lider important al Platformei DA, i-au reproșat internauții că „poporul e nemulțumit că Maia Sandu va deveni unicul candidat. „La ultima sută de metri să ieși de pe distanță? Este foarte regretabil. Să votez pe Sandu care a făcut parte din clanul mafiot și a participat la jaful secolului ? Acuma este foarte ușor de ales. Votez Dmitrii Ciubasenco”, a comentat un internaut postarea pe facebook a lui Cozer.

„Care Sandu ? Aceia care a participat la furtul miliardului? Care a ignorat protestele? Care a făcut, dar poate si face parte din clanul mafiot ?”, l-a întrebat altcineva pe tânărul lider din Platforma DA.

Oamenii dau de înțeles că nu vor ține cont de sugesția liderilor ca s-o voteze pe Maia Sandu. „Om vota___cum om socoti de cuviință, nu cum ne va spune cineva ….”, a scris altcineva.

De remarcat că Andrei Năstase deocamdată nu a comentat pe facebook decizia de retragere, iar ultima sa postare este selfie-ul cu Maia Sandu de ieri la prânz. Probabil Andrei Năstase fuge de susținătorii săi în încercarea de a evita să le răspunde la întrebările care sunt din ce în ce mai multe și mai gălăgioase.

sursa: hotnews.md / foto: facebook (Mihai Maracuta)

You may also like

Comments are closed.

By