PERCHEZIȚII // 65 de agenți economici, specializați în jocuri de noroc, au rămas fără licență

jocuri

Ca urmare a reținerii de către ofițerii CNA a cinci angajați ai Camerei de Licențiere, printre care și directorul adjunct al acesteia, instituția a dispus suspendarea licențelor pentru 65 de agenți economici specializați în jocuri de noroc, miză, casino și aparate de joc, scrie Today.md. Camera de Licențiere a luat o decizie în acest sens sâmbătă, 22 octombrie.

Acțiunile de suspendare ca urmare a încălcărilor depistate în procesul de eliberare și prelungire a licențelor, comise de o serie de colaboratori ai Camerei de Licențiere. Fraudele comise de cei cinci angajați reținuți de CNA au prejudiciat bugetul de stat cu peste 15 milioane lei.

„Printre încălcările constatate se enumeră fraudarea sistemului electronic “e-licențiere” ceea ce a adus la prejudicierea bugetului de stat în proporţii deosebit de mari”, se spune în comunicatul emis de instituție.

Reamintim că, sâmbătă, CNA a anunțat despre reținerea a cinci angajați ai Camerei de Licențiere, printre care și directorul adjunct al instituției. Aceștia sunt bănuiți de implicarea într-o schemă de fraudare a procesului de eliberare și prelungire a licențelor pentru activitatea agenților economici din domeniul jocurilor de noroc. Pentru infracțiunile comise, cei cinci riscă până la 10 ani privare de libertate.

You may also like

Comments are closed.

By