6.3 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Oficial! Maia Sandu este unicul candidat demn de voturile homosexualilor și lesbienelor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Unul din cei mai importanți reprezentanți ai minorităților sexuale din Republica Moldova, Angelica Frolov, îndeamnă reprezentanții LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transvistiți) să o susțină pe Maia Sandu la alegerile din 30 octombrie.

Frolov s-a adresat cu un mesaj pe Facebook în care spune că Maia Sandu este demnă de voturile minorităților sexuale. „Dragi LGBT, înțeleg că încă nu a fost nici un politican, care ar fi demn de voturile noastre. Cred că acum este o politiciană, căreia i le putem încredința”, a spus ea.

Ea afirmă că Maia Sandu este „unica noastră șansă spre libertate”.

Reamintim că acum câteva zile Maia Sandu a fost întrebată la o emisiune online pe www.point.md ce atitudine are față de minoritatile sexuale și față de desfășurarea paradelor gay pe străzile capitalei.

„Partidul nostru este pentru drepturile omului. Noi considerăm că drepturile fiecărui om trebuie respectat. Da, trebuie să vorbim mai mult despre toleranță în societate și pentru asta trebuie să muncim mai mult în educație. Noi toți vrem să construim o societate în care cu toții ne vom simți bine. Cred că aceasta este cel mai important. Și eu cred că asta se poate de făcut”, a răspuns Maia Sandu.

sursa: politics.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img