Năstase minte ca de obicei: Spune că n-are pază de corp, în schimb PAS-ul are contract cu ex-bodyguardul lui Vlad Filat // FOTO

images-cms-image-000002980

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scos la iveală o nouă minciună a liderului DA și deocamdată candidat la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase. Acesta a scris pe blogul său că președintele PPDA a mințit spunând că merge să discute cu oamenii fără pază de corp.

Luchianiuc face referire la vizita de astăzi a lui Andrei Năstase în Piața Centrală care împreună cu liderul PAS, Maia Sandu au mers să stea de vorbă cu oamenii.  După discuțiile cu poporul, Andrei Năstase a publicat câteva poze, menționând că atât el, cât și Maia Sandu rămân printre oameni, „iar când mergem prin Piața Centrală din Chișinău ca să auzim cu adevărat ce spune lumea, o facem fără bodyguarzi, fără înscenări cu public adus cu forța, fără fițe de politicieni”.

screen-shot-2016-10-19-at-14-32-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luchianiuc însă a analizat pozele și a observat că în spatele celor doi apare același bărbat care, potrivit bloggerului, este fostul bodyguard al lui Vlad Filat, și anume Vasile Popa.

images-cms-image-000002980

cms-image-000002992

(foto: deschide.md)

„Tare de treabă om. Popa Vasile se numește. Era bodyguard la Vlad Filat.

Acum întrebările:

1. De ce Andrei minte că umblă fără bodyguarzi?
2. Cine îl plătește pe Vasile?
3. Risc să presupun că Maia în viață nu l-a văzut și ea nu-l știe și ea e, as usula, nevinovată?”, se întreabă Luchianiuc.

Solicitată telefonic, Anastasia Taburceanu, comunicatorul Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat pentru Deschide.md că Vasile Popa are semnat un contract cu PAS, condus de Maia Sandu.

„Confirmăm că PAS are cu domnul Vasile Popa un contract de voluntariat pe funcţia de şofer”.

 

You may also like

Comments are closed.

By