Năstase își plânge de milă: Maia Sandu nu merita să ia un scor mai mare în sondaje ca să fie desemnată candidatul unic

nastase

Liderul Partidului „Demnitate și Adevăr” al interlopilor fugari Țopa, Andrei Năstase se pare că nu se poate împăca cu gândul că nu a fost desemnat drept candidatul comun al opoziției la funcția de președinte. Acesta se plânge deschis de faptul că a fost nedreptățit, chiar dacă, potrivit lui, a muncit mult pentru aceasta.

„Dacă ţii la viitorul ţării, trebuie să înţelegi, mai ales toţi care au muncit, e adevărat, unii mai mult, mergând prin glod după semnături, pe frig la proteste, riscând viaţa şi sănătatea, primind sprayuri în ochi de la poliţie”, a declarat Năstase pentru portalul Jurnal.md.

Acesta parcă insinuiază că Maia Sandu care a acumulat un scor mai mare în sondajul realizat la comanda Fundației Konrad Adenauer, nu merita să fie desemnată întrucât nu a depus atâtea eforturi ca el, organizând proteste cu zeci de mii de oameni, iar Platforma Civică fondată de acesta având un credit sporit de încredere în societate.

Reamintim că pe parcursul ultimilor 2 ani, Platforma „Demnitate și Adevăr”, fondată de Năstase a organizat mai multe acțiuni de protest la care au participat zeci de mii de oameni. Acesta participat și la fondarea Consiliului Adunării Naționale, dar și a participat activ la Forumurile Civice. Despre Maia Sandu, liderul socialiștilor declara într-un interviu că este „fata de pe facebook” și că ar trebuie să meargă și să discute cu cetățenii. De aceeși părere este și fostul diplomat Andrei Popov, care  a criticat-o că preferă mai mult să se vadă cu liderii occidentali decât cu ce care trebuie s-o aleagă.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By