Mitropolitul Vladimir trimite săgeți guvernării și Maiei Sandu

vladimir_17813900În ajun de alegeri, Mitropolitul Moldovei, Vladimir trimite săgeți ultimelor guvernări și Maiei Sandu pentru că au promovat în Republica Moldova interesele minorităților sexuale. În același timp, Mitropolitul îl laudă pe Igor Dodon că ”este un adevărat creștin și un apărător al valorilor tradiționale”.

”Desigur, Biserica Ortodoxă întotdeauna a fost și rămâne pe pozițiile sale, ca candidatul la Președinție să fie de credință ortodoxă, să fie botezat, să fie cununat și să fie un adevărat patriot al acestei țări.

”Pe parcursul ultimilor ani am fost împotriva adoptării legii, care egalează cîteva procente a reprezentanților minorităților sexuale cu toată Biserica Ortodoxă, creștinii ei, care potrivit sondajelor alcătuiesc 98 % din toți cetățenii țării și care pledează pentru relații sexuale tradiționale”, a declarat Mitropolitul, citat de site-ul a-tv.md.

Despre Dodon, Mitropolitul Vladimir a spus că ”spre deosebire de majoritatea politicienilor, care își amintesc de credință și de Biserică doar în perioada electorală, candidatul PSRM la funcția de președinte, Igor Dodon este un adevărat creștin și un apărător al valorilor tradiționale”.

You may also like

Comments are closed.

By