Minciunile electorale ale Maiei Sandu demascate de socialistul Ion Ceban

maia sandu

Consilierul Municipal din partea Partidului Socialiștilor demască încă o minciună tirajată activ de candidatul PAS la funcția de Președinte, Maia Sandu. Aceasta declară că a făcut numai lucruri buni pe când era în funcția de ministru al educației, luptând pentru dezvoltarea domeniului pe care îl conducea. Ceban însă i-a atras atenția la clădirea Liceului Republica Real, care a ajuns în paragină, în pofida repetatelor sesizări din partea PSRM.

„Minciuna nr.5 de la dezbaterea de ieri cu Maia Sandu. Cladirea fostului Liceului Republica Real. Devastată integral cînd a fost doamna Sandu ministru, pentru că nu s-a înțeles Ministerul Educației și Ministerul de Interne cine să asigure paza. Am expediat numeroase demersuri la ME, corespondența poate fi ridicată. Am abordat în calitate de deputat subiectul la comisia de profil direct cu Maia Sandu (sînt video). Rezultatul iresponsabilității unui ministru, dacă vreți pe profilul educației”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

Screenshot_6

Screenshot_5

Acesta a publicat și o înregistrare video de la fața locului, unde arată în ce stare a ajuns clădirea, menționând că în prezent acolo „își petrec timpul narcomanii”. Ceban mai atrage atenția și la terenurile adiacente, de care statul a fost deposedat fraudulos în perioada în care candidatul PAS, Maia Sandu, se afla în funcția de Ministru al Educației.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By