Maia Sandu stă la dubii! Așteaptă dovezile finanțării lui Năstase de către Platon

Screenshot_3

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate nu are încredere prea mare în Andrei Năstase și nu se pronunță despre posibilele legături ascunse ale acestuia cu raiderul Nr Veaceslav Platon, așteaptă dovezi în acest sens, precum și referitor la finanțarea Platformei Demnitate și Adevăr de către oligarhul fugar Victor Țopa.

În cadrul unor dezbateri la postul de televiziune RTR, atunci când a fost întrebată de moderator dacă crede în „poveștile țopilor”, ea a spus că deocamdată nu are dovezi despre legăturile dintre acesta și Platforma DA, dar nici nu a exclus că ele există. „Dacă există dovezi că acest partener (Andrei Năstase n.red) nu-și finanțează acest partid legal și așa mai departe, haideți să examinăm aceste dovezi și atunci vom lua o decizie”, a declarat maia Sandu.

Totodată, ea a sugerat că dacă vor fi prezentate aceste dovezi, ar putea să renunțe la posibilitatea de a-i ceda lui Andrei Năstase rolul de „candidat comun” al partidelor de dreapta. „Am spus da (că i-ar putea ceda lui Andrei Năstase să fie candidatul comun n.red), dar dacă veți prezenta dovezi despre Platon și …”, a declarat Maia Sandu, fără a-și finaliza gândul pentru că a fost întreruptă, dar din context se înțelege că avea de gând să spună că va renunța la ideea candidatului comun dacă va avea dovezi în privința legăturilor dintre Năstase, Țopa și Platon.

Iurie Leancă însă a menționat că aceste legături sunt mai mult decât vizibile. „În spatele platformei DA stă Jurnal TV. Cel care finanțează oficial acest post de televiziune este Victor Țopa. Oare nu este observată o legătură clară între finanțatorul de la Frankfurt și acest post de televiziune unde există un singur punct de vedere? Urmăriți firul logic”, a menționat Iurie Leancă.

Amintim că zeci de investigații iau demonstrat legăturile strânse dintre Năstase și Țopa precum și cum ultimul finanțează din umbră Platforma DA. În ultimul timp au apărut și informații despre legăturile dintre Platon și Țopa și, respectiv Năstase.

sursa: infomoldova.net

You may also like

Comments are closed.

By