Maia Sandu și noul ei limbaj despre co..ie

maia sandu

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu a adoptat un limbaj suburban în ultimele zile, impusă probabil de oamenii lui Năstase, care o duc pe lidera PAS spre un electorat care nu îi este specific și pe care vrea să-l atragă, este opinia bloggerului Eugen Luchianiuc.

“Maia, sau mai degrabă echipa #pas-ului care stă în spatele campaniei de comunicare, degradează pe zi ce trece. La moment nivelul aliansului a fost atins cu statutul despre coaie, mai ales finalul acestuia: ”Se pare că Dodon și Lupu nu au încă, nu știu ce nu au, dar era bine să aibă. :)”, scrie Luchianiuc.

El atrage atenția că Maia Sandu a adoptat un limbaj utilizat de fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin și crede că acest comportament i-a fost impus de Năstase. “Preluarea expresiilor rostite de președintele Timofti, am impresia, este impusă de către oamenii lui Năstase care o duc pe Maia spre un electorat care nu îi este specific și pe care vrea să-l atragă, totodată pierzând electoratul mai sănătos la cap, dar mai puțin (în opinia lor). Pare la moment că are o criză emoțională și este lipsită de echilibru. Mai ales în momentele când la o dezbatere ea stă cu trei gadgeturi în față așteptând mesaje de la consilieri”, a explicat Luchianiuc.

Bloggerul mai observă că Maia Sandu așa și nu a ajuns să se căiască pentru unele voturi/lipse de vot pe anumite subiecte, ceea ce o face să semene cu socialista Zinaida Greceanâi.

Luchianiuc sugerează echipei PAS să-l atace mai departe pe Plahotniuc, poate mai iau voturi, dar “să nu intre în nivele mai jos de Alians”.

You may also like

Comments are closed.

By