Maia Sandu, în goană după voturi: S-a apucat să-l laude pe Putin

maia sandu

În goana după voturi, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, vrea să muște din electoratul socialistului Igor Dodon și îl laudă pe președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Într-un interviu pentru publicația rusă Kommersant, preluat și de portalul Newsmaker, Maia Sandu spune că Putin respectă oamenii puternici și pe această cale ea va putea construi relații bune cu liderul de la Kremlin. “Știu că președintele Putin respectă oamenii puternici și, sper, pe această cale noi vom putea construi relații bune în interesul ambelor țări”, a declarat Maia Sandu.

În același context, Maia Sandu a subliniat că relațiile bilaterale cu Federația Rusă vor putea fi îmbunătățite dacă “vom vorbi aceeași limbă”. Se cunoaște, însă, foarte bine că Rusia niciodată nu discută la egal și întotdeauna se comportă mai degrabă ca un stăpân, decât ca un partener.

Mai mult, Maia Sandu dă asigurări că dacă va ajunge președinte va fi “foarte corectă” în relații cu Rusia și așteaptă ca din partea Kremlinului să fie la fel. De menționat că regimul de la Kremlin a demonstrat mereu că nu joacă corect nu doar în relații cu țări mai mici, dar și cu superputeri cum este SUA.

Reamintim că Igor Dodon a folosit în trecut, cu succes, imaginea lui Vladimir Putin, pentru a-și crește ratingul. De asemenea, trebuie de menționat că ultimul Barometru al Opiniei Publice îl prezintă pe Vladimir Putin drept cel mai popular politician printre moldoveni.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By