În timp ce Maia Sandu îl laudă pe Năstase și bea ceai cu el, presa oligarhului Țopa o atacă

maia sandu nastase.jpg567.jpg

În timp ce Maia Sandu se fotografiază la ceai cu Năstase și anunță că ea este candidatul unic, presa oligarhului Victor Țopa continuă să o atace așa cum o face de o bucată de timp.

Astfel, chiar dacă Maia Sandu i-a mulțumit lui Năstase că a dat dovadă de “înțelepciune și curaj”, presa loială liderului DA scrie că PAS și Maia Sandu este un proiect al lui Plahotniuc. Mai mult, oamenii lui Țopa subliniază caracterul slab al liderului PAS, din declarațiile socialistului Igor Dodon.

„Dodon a vorbit într-o conferință de presă despre relațiile cu Maia Sandu, declarând că aceasta nu are nicio șansă să devină președinte al țării. Una e să șezi pe Facebook, în Chișinău, și cu totul alta e să umbli prin sate, să te întâlnești cu sute de oameni”, a declarat Igor Dodon.

El a amintit și de perioada în care Maia Sandu îi era subalternă, menționând că aceasta venea la el în birou și „plângea” când era „obijduită””, au scris independent.md.

De asemenea, oamenii lui Țopa nu contenesc să o asocieze pe Maia Sandu cu prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc.

“Liderul socialiștilor a afirmat că Maia Sandu este o „operă comună a americanilor și a lui Plahotniuc”, a mai scris independent.md.

Reamintim că Andrei Năstase și Igor Dodon, împreună cu Renato Usatâi au făcut de mai multe ori front comun la organizarea protestelor din centrul capitalei, cu scopul de a da jos guvernarea de la Chișinău.

sursa: today.md

 

You may also like

Comments are closed.

By