Maia Sandu acuză inițiatorii moțiunii de cenzură că au făcut o farsă! A uitat că și PLDM a semnat?

maia sandu 55

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate împărtășește opinia premierului Pavel Filip că moțiunea de cenzură pregătită de opoziție nu a fost decât o farsă. Mai mult, ea își critică într-un mesaj pe Facebook și susținătorii din PLDM pe care îi acuză de neseriozitate.

Maia Sandu a difuzat un comentariu pe contul său de Facebook în care consideră că autorii moțiunii doar au mimat opoziția față de guvernare: ”Inițiatorul moțiunii mimează opoziție împotriva guvernării, iar guvernarea mimează aplicarea instrumentului democratic care este moțiunea de cenzură”, a scris Maia Sandu

În continuare, ea îi acuză de neseriozitate. ”Preluarea datoriilor provocate de furtul bancar este un subiect mult prea important pentru a fi tratat cu atîta neseriozitate”.

La final, Maia Sandu scrie că ”se apropie ziua în care hoții vor da socoteală”. Deși nu precizează la cine se referă, ar putea fi vorba de foștii colegi din PLDM, mulți dintre care au fost implicați în fraudele bancare, inclusive fostul ei șef de partid, Vlad Filat.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By