Maia Sandu a înțeles secretul: Minte ca să devină politician adevărat

maia sandu4

Maia Sandu se transformă încet, dar sigur într-un veritabil politician „de succes” din Republica Moldova, care poate inclusiv să spună minciuni pentru a ieși din situațiile neplăcute.

După ce ieri a dat cu piciorul în electoratul Partidului Democrat, într-o declarație făcută în grabă după anunțul de retragerea al lui Marian Lupu din cursa electorală, și a spus că nu are nevoie de voturile PDM, astăzi Maia Sandu a încercat să „dreagă busuiocul”, explicând că a fost înțeleasă greșit și că ar fi avut în vedere sprijinul din partea unei anumite persoane. „Eu nu am dat cu piciorul în electoratul PD-ului. Sunt gata să lucrez pentru toţi oamenii care îşi doresc să trăiască într-o ţară cu adevărat democrată. Şi apreciez sprijinul acestor oameni. Am refuzat sprijinul unei ANUMITE persoane”, a spus Maia Sandu, citată de democracy.md .

Reamintim că și Iurie Leancă, candidatul PPEM la alegerile prezidențiale a refuzat să se retragă din campania electorală în favoarea Maiei Sandu, reproșându-i că a avut o reacție irațională după retragerea lui Lupu și a dat cu piciorul în electoratul PD, trimițând acești oameni în brațele lui Dodon.

„PD şi Plahotniuc au înţeles că, în aceste alegeri, se va dovedi cât de puţin sprijin are PD”, scria cu aroganță, miercuri, Maia Sandu, comentând sprijinul acordat de PD ca fiind „un măr otrăvit”.

You may also like

Comments are closed.

By