Liderii Platformei dau cu oiștea-n gard: Lansează acuzații grave, după care se trezesc la realitate

josan

După ce unul din liderii Platformei Demnitate și Adevăr, a acuzat într-o postare pe Facebook, prestigioasa fundație Konrad-Adenauer  (The Konrad-Adenauer-Stiftung foundation) că ar comanda sondaje referitor la situația politică din Republica Moldova, iar ulterior a şters acest detaliu din mesaj, autorul mesajului, Nicolae Josanu, s-a decis totuşi să şteargă întreaga postare.

Reamintim că Josanu făcea în postare referire la o investigație despre relațiile fostului premier Iurie Leancă cu miliardarul și filantropul american George Soros și un ONG- german (altul decât Fundația Adenauer) și sugera că Fundația Adenauer ar urmări interese ascunse în Republica Moldova.

„Citiți cu atenție și o să vă fie foarte clar foarte multe șmecherii care stau în spatele liderașilor. Despre consilierii lui Leancă și finanțarea acestora. Despre Fundația Konrad-Adenauer (tot din Germania lui Soros & K), care, APROPO, a comandat și unul din sondajele cu desemnarea ”Candidatului unic…”. Șmecherii lucrează, iar noi, poporul, înghițim toate gogoașele acestea toxice”, a scris Josanu.

La scurt timp el însă a șters partea de mesaj ce ține de Fundația Adenauer, iar duminică seara a şters toată postarea.

Cert este că mesajul lui Josanu a fost transmis în contextul unei atmosfere extrem de încordate în interiorul Platformei legată de sondajele anunțate anterior în urma cărora ar trebui desemnat un candidat unic dintre Maia Sandu și Andrei Năstase. Ultimele sondaje, realizate de companii dn Republica Moldova o dau pe Maia Sandu favorită, ceea ce dă peste cap planurile candidatului Platformei Andrei Năstase. Presa a scris că în interiorul Platformei s-ar căuta motive pentru a renunța la ideea candidatului unic, iar unul din motive ar fi invocat anume neîncrederea în sondaje, chiar dacă acestea vor fi organizate de companii americane cu renume.

 

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By