EXCLUSIV // Voluntarul de lux a lui Oleg Voronin în PAS cu Prosto Maia, în Piața Centrală

Screen Shot 2016-10-19 at 9.18.47 PM

Mai țineți minte serialul PROSTO MARIA, care exploada creierii populație în tranziție din Republica Moldova și întreg CSI-ul? Era un serial despre o cusătoreasă ieșită din oameni simpli, care a ajuns să conducă o companie mare de succes și să se mărite cu Jose Ignacio.

Al dracului de asemănător serial urmăresc acum moldovenii în știri. Prosto Maia din Popor se căsătorește politic cu bogătanul Andrei Năstase și se pregătește să preia conducerea POVEȘTII DE SUCCES – REPUBLICA MOLDOVA.

Doar că există totuși anumite neconcordanțe cu subiectul serialului din 90. Așa se face că Prosto Maia, nu e chiar PROSTO MAIA, or aceasta e însoțită de un bodyguard (VASILE POPA) cu un trecut destul de interesant.

Acesta a lucrat între 2009-2012 cu Filat la Guvern, apoi a plecat la firma înființată de el de pază, finanțată de nimeni altul decât Ilan Shor. Nu e nimic straniu că omul a reușit o asemenea ascensiune rapidă în businessul de pază și protecție, or acesta este un profesionist destul de bun, anterior POPA a fost paza lui Oleg Voronin și un om foarte apropiat de el, căruia, am aflat noi din surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, i se dădeau cele mai delicate sarcini.

Păi iată potrivit celor de la PAS, care au fost contactați de Deschide.md:  Vasile Popa are un contract de voluntariat pe funcţia de şofer.

Unul dintre cei mai scumpi bodyguarzi din Moldova face voluntariat. Vă vine să credeți, nu-i așa ? Nu vă pare izbitor de asemănătoare această poveste cu cea în care un șofer i-a împrumutat mașina de lux (cu mandat cu tot) Angelei Gonța?

Screen Shot 2016-10-19 at 9.17.41 PM

Inspirat și din: Maia și Năstase, cu bodyguarzi la Piața Centrală // Năstase minte, ca de obicei :-(

You may also like

Comments are closed.

By